Skip to content
Rectangle 40
Kurser & forløb

Vi udvikler dygtige ledere og virksomheder
- så de bliver endnu bedre.

Udviklingsforløb for virksomheder

Oplever du, at det er lidt svært at få gang i den rigtige udvikling af virksomheden? Måske er du hængt op af den daglige drift og har ikke overskuddet til at sikre en målrettet indsats for udviklingen. Vi har en mangeårig erfaring med at hjælpe både små og mellemstore virksomheder til at nå deres mål.

Ledelse

SLII® - Situationsbestemt leder

Velfungerende medarbejdere er en vigtig kerne i enhver virksomheds succes. Vil du lære, hvordan du kan inspirere dine medarbejdere til at skabe endnu flere succesfulde resultater?

Den nye Leder

Overgangen fra at være medarbejder til at træde ind i lederrollen kan være overvældende. På kurset arbejder vi med forskellige værktøjer, der kan lette overgangen og give dig en god start på lederjobbet.

Situationsbestemt TEAMLedelse

Er teams en væsentlig del af jeres virksomheds arbejdsform, er det altafgørende, at teamet fungerer for at skabe gode resultater og succes for virksomheden?

Virksomhedsudvikling

Udvikling med Enneagrammet

Hvordan kan 2 + 2 blive mere end 4? Det er faktisk det, der sker, når medarbejdere eller teams fungerer godt sammen og er selvstyrende.
Succes i virksomheden er afhængig af medarbejdernes indbyrdes samarbejde og relationer støttet med god og dygtig ledelse.

Udvikling med typeværktøj JBTA

Hvordan kan forskelligheder i personligheder i virksomheden ændres fra irritationer til kæmpe styrke? Succes i virksomheden er afhængig af medarbejdernes indbyrdes samarbejde og relationer.

Strategi

Strategi

Har du og din virksomhed behov for en opdateret strategi eller en helt ny strategi for virksomhedens fremtidige virke, og som kan give større klarhed både for dig og dine medarbejdere?

Implementering af strategien

Lær at få strategien virkeliggjort og implementeret ved at inddrage ledere og medarbejdere i væsentlige aktiviteter omkring den nye strategi. Det betyder, at strategien bliver effektivt implementeret og kommer op at flyve.

Forløb & netværk

Udviklingsforløb for Par-ejerledere

Er I et par og driver I jeres egen virksomhed? Kender I til udfordringer med at privatlivet påvirker driften af jeres virksomhed eller omvendt?
Og søger I input og inspiration til at styrke dette forhold endnu mere, så I sammen kan løfte samarbejdet og virksomheden til et højere niveau?

Udviklingsforløb for Ejerledere

Er du ejerleder og har du konstant hånden på kogepladen? Kører du i “samme rille” og bliver ved med at opnå de samme resultater?
Måske er det nu blevet tid til at prøve noget nyt, så du kan styrke dine egne kompetencer? Derved kan du sikre og sætte turbo på udviklingen, så din virksomhed opnår succes og økonomisk fremgang!

Leadership Deluxe – Udviklingsforløb for kvindelige ejerledere

Leadership Deluxe er en lukket og eksklusiv gruppe for kvindelige ejerledere, som ønsker at udvikle sig selv personligt som leder – og naturligvis også sin virksomhed.
Det er et etårigt lederudviklingsforløb for kvindelige ejerledere over 6 moduler med et inkluderet stærkt netværk til underbyggelse af udvikling, eksekvering og fremdrift.

Billeder - Mobako, SLII - Kasse med værktøjer, Okt. 2022