Skip to content
Rectangle 40

Ledelse.

Vi udvikler ledere, og sammen får vi skabt et klart fokus, så de kan udøve god ledelse ved hjælp af de bedste ledelsesværktøjer og god lederadfærd.

Dygtige ledere gør en forskel!

Lederen skal kunne gå foran, også i stormvejr, og det er derfor vigtigt at alle ledere kan benytte gode værktøjer i det daglige.

Vi benytter nogle af markedets bedste ledelsesværktøjer til at sikre en optimal udvikling af virksomhedens ledere. Vi har arbejdet med lederudvikling i snart 20 år og hjulpet mange virksomheder og deres ledere med at blive dygtigere til ledelse.

Vi er eksperter i at træne situationsbestemte ledere.

Vi er blandt de få konsulenter i Danmark, som må undervise i SLII (der trænes i at være situationsbestemte ledere), som er den absolut nyeste version af det fantastiske værktøj. I vores rådgivning kombinerer vi vores mangeårige praktiske erfaring med en høj teoretisk faglighed. Vi har derfor et tæt partnerskab med Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse på Aarhus Universitet, hvorigennem vi har adgang til den bedste og nyeste internationale forskning på området. Vi har også et tæt samarbejde med CfL, hvorfra vi er certificerede i alle deres værktøjer til lederudvikling.

Skræddersyet coaching efter dine behov.

Vi yder professionel coaching og sparring til ledere på alle niveauer. Coaching skal ses som en proces, der skaber resultater på både kort og lang sigt. Men det er også en proces, som den enkelte leder samtidig oplever som meningsfuld, fordi der arbejdes på den personlige udvikling.

Vi tager altid udgangspunkt i virksomheden, så vi arbejder på en udvikling, som er skræddersyet til den enkelte virksomheds udfordringer og behov.

video_ledelse
Afspil video

Hør Direktør Michael Holm Hansen fra Malerfirmaet Holger Christensen & Søn A/S fortælle om hans erfaring med lederudvikling med mobako.

Afspil video
Hør Direktør Michael Holm Hansen fra Malerfirmaet Holger Christensen & Søn A/S fortælle om hans erfaring med lederudvikling med mobako.

Kontakt os nu for at høre mere

Kontakt Anders Moestrup for en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig med ledelse i din virksomhed. 

+45 23 35 80 90
info@mobako.dk