Skip to content
Rectangle 40

Rekruttering.

Vi hjælper med at sætte det rigtige hold, så virksomheden kan nå sine mål.

At rekruttere de rigtige er afgørende for jeres succes

Den rette kandidat kan have en afgørende betydning for virksomheden, ligesom den forkerte kandidat kan have fatale omkostninger.

Men rekruttering kan være en langvarig og tung proces og der kan være en stor risiko for, at der bliver lavet fejlrekrutteringer. Vi løfter byrden af virksomhederne og foretager en professionel proces, som sikrer et godt match til det ønskede job.

Den rigtige medarbejder skal også passe ind i teamet

Som virksomhed er det afgørende at finde den helt rigtige kandidat, så det perfekte team kan sammensættes og blive mere konkurrencedygtigt. Samtidig er de mest attraktive kandidater blevet mere bevidste om, hvad de vil og kræver af en ansættelse. Det er hér i den udfordring, at vi for alvor gør en forskel, fordi vi forstår, hvordan de to udfordringer kan forenes til det fælles bedste for virksomheden og kandidaten. 

En solid process og mange års erfaring

Vi formår at løse netop den udfordring, fordi vi fra start i rekrutteringsprocessen bruger vores solide erfaring og faglige kompetencer til at afdække, hvilken personlighed og faglig profil, der passer ind og vil trives i virksomheden.

video_rekruttering
Afspil video
Hør Direktør Martin Pihl fra Plus-Plus A/S fortælle om hans erfaring med rekruttering med mobako.
mobile_video_rekruttering
Afspil video
Hør Direktør Martin Pihl fra Plus-Plus A/S fortælle om hans erfaring med rekruttering med mobako.

Kontakt os nu for at høre mere

Kontakt Lene Bakgaard for en uforpligtigende snak om hvordan vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige medarbejder. 

+45 20 23 52 27
info@mobako.dk