Skip to content
Rectangle 40

Strategi & implementering.

Vi bistår virksomheden med at udforme en klar strategi med en tydelig retning - og hjælper med at få den implementeret sammen med medarbejderne

Strategien skal tage udgangspunkt i den verden vi lever i.

Både Finanskrisen og COVID19-krisen har vendt op og ned på mange ting i samfundet og virksomhederne. Der har været mange trusler, men der er også opstået nye muligheder.
Er der business as usual eller hvordan?

Mange virksomheder har behov for en fornyet strategi via en opdatering, eller en helt ny strategi for virksomhedens fremtidige virke. Vi er eksperter i at hjælpe til med at skabe gode og aktuelle strategier, som kan give klarhed for virksomheden og alle medarbejderne.

Hele virksomheden kan inddrages i processen.

Vi laver strategien sammen med ledelsen i virksomheden og inddrager mellemledere undervejs og efter aftale, således at ejerskabet øges. Vi er meget erfarne i at inddrage medarbejderne i virksomhedens strategi med ekstremt gode resultater. Det øger ejerskab og engagement i hele virksomheden.

En tydelig strategi er nemmere at implementere.

Strategien skal være i øjenhøjde, så den er nem at forstå for hele virksomheden og til at have med at gøre. Det betyder også at udførelse eller eksekveringen bliver nemmere end en kompliceret og omfattende strategi. Vi arbejder med enkle modeller, som tilpasses virksomhederne og som gør det nemt at udføre.

video_strategi
Afspil video
Hør Adm. direktør Karsten Krüger fra VAB – Vestsjællands Almene Boligselskab fortælle om hans erfaring med strategi og implementering med mobako.
mobile_video_strategi
Afspil video
Hør Adm. direktør Karsten Krüger fra VAB – Vestsjællands Almene Boligselskab fortælle om hans erfaring med strategi og implementering med mobako.

Kontakt os nu for at høre mere

Kontakt Anders Moestrup for en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe jer. 

+45 23 35 80 90
info@mobako.dk