Stillingen

Entreprenør Benny Petersen A/S søger en relationsskabende og erfaren projektleder.

Drives du af at levere gode resultater? Er du kendt for at gå den ekstra mil og er du vellidt blandt dine samarbejdspartnere i anlægsbranchen? Så er det lige netop dig, vi søger!

Som projektleder hos Benny Petersen A/S er det din evne og lyst til at skabe langvarige samarbejder, der vægtes tungest. Du kan være med fra A-Z på projekterne. Du kan se frem til en arbejdsdag, hvor en stor del af din tid foregår i tæt sparring med kunder, underentreprenører og kollegaer. Organisationen er stadig under opbygning, og dermed er også masser af mulighed for at få indflydelse på den fremtidige udvikling af Benny Petersen A/S. Virksomheden er kendt for at mestre komplekse problemstillinger, udarbejde intelligente løsninger og et godt arbejdsmiljø.

Ansvarsområder og opgaver

Du drives af at levere førsteklasses resultater af højeste kvalitet – uanset om der er tale om en opgave til 50.000 kr. eller 60 mio. kr. For dig handler det om at give kunden det bedst mulige resultat og samtidig bevare en god projektøkonomi – og det kan du, fordi du er i stand til, med din erfaring indenfor branchen, at forudse og navigere udenom de udfordringer, der opstår.

Blandt hovedopgaverner er:

 • At etablere tidsplaner for projektet og sikre at planen bliver fulgt til dørs.
 • Ansvar for projektets økonomi med løbende kalkulationer og afrapporteringer.
 • Tæt kontakt til bygherre, underentrepenører og formanden på pladsen, således at du er det naturlige bindelid.
 • Myndighedesbehandling og anskaffelse af nødvendige aftaler og godkendelser.

Faglige og personlige kvalifikationer

 • Du har en byggeteknisk baggrund som ingeniør, bygningskonstruktør eller lignende.
 • Du har erfaring med projektledelse og gerne erfaring fra en lignende stilling i anlægsbranchen.
 • Du behersker officepakken, herunder Excel og MS Project. Det er en fordel hvis du har erfaring med CAD-programmer og GPS-rover.
 • Du kommunikerer godt på dansk både på skrift og i tale.
 • Du arbejder naturligt struktureret, systematisk og detaljeorienteret.
 • Du er ligeledes løsnings- og resultatorienteret.
 • Det er forventeligt, at du kan bevare overblikket og have et kritisk blik på opgaven.

Vilkår

Du vil referere direkte til Projektchef Linda Valsted. Aflønningen sker efter kvalifikationer.
Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

Ansøgning

Mobako bistår Entreprenør Benny Petersen i rekrutteringsprocessen. Har du spørgsmål til jobbet kontakt venligst konsulent Anders Moestrup, tlf. 2335 8090 eller Projektchef Linda Valsted, tlf. 2171 1879.

Du ansøger ved at trykke på “søg jobbet online-knappen” via siden på Jobindex, hvor du uploader din ansøgning samt CV med foto. Vi gør opmærksom på, at det kun er ansøgninger sendt via det elektroniske rekrutteringssystem, som kommer i betragtning.

Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Ansøgningsfrist

Den 3. december 2021 kl. 12.00.


Hos Benny Petersen A/S får du 65 gode kollegaer, der alle besidder en positiv indstilling til udfordringer og altid står klar til at hjælpe hinanden. Alle medarbejdere er vigtige.

Som en mindre entreprenør skiller Benny Petersen A/S sig ud ved både at håndtere små og meget store projekter. Projekterene er primært på Vestsjælland og i Hovedstadsområdet, hvor man bliver en vigtig del af holdet.Virksomheden har et godt renommé og et større råderum, end dens størrelse indikerer, og inviteres som følge heraf til at byde ind på projekter, der ellers ville befinde sig i en helt anden liga.